Select your Top Menu from wp menus

O nouă NUNTĂ – din nou dureri de BURTĂ: 9 nuntaşi din Peresecina, spitalizati

Inca un caz de toxiinfectie in grup  a avut loc intr-un local de alimentatie publica din raionul Orhei. Asta, dupa  doar o saptamana de la un caz similar, inregistrat intr-o cafenea din  orasul Orhei. 
De aceasta data, este vorba despre o  nunta sarbatorita  in  satul Peresecina .

In decursul primelor zile de dupa nunta  s-au îmbolnăvit 14 persoane. 9 dintre acestea, inclusiv un copil, au fost  spitalizate, cu diagnosticul de toxiinfecţie alimentară  de gravitate medie.

La sfarsitul saptamanii trecute, acest nou  caz de toxiinfecţie alimentară înregistrat la ceremonia nunţii jucata  pe 8 septembrie  în sala de festivitati a  ÎI „V.Busuioc” din s.Peresecina, a fost discutat la o noua sedinta a  Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Orhei.
Potrivit informatiei prezentate la sedinta, produsele suspectate de provocarea bolii sunt  carnea afumată de gîscă, răciturile si  pîrjoalele preparate în condiţii de casă.

Amintim ca  cu o saptamana inainte  de  otravirea  de la Peresecina,  un caz de toxiinfectie a peste 30 de persoane  a fost inregistrat intr-un  local  de alimentatie publica din  cartierul Nordic al orasului Orhei .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-noua-nunta-din-nou-dureri-de-burta-9-nuntasi-din-peresecina-spitalizati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19