Select your Top Menu from wp menus

O nouă condamnare pentru o orheiancă, prinsă cu droguri de vânzare

O nouă condamnare pentru o orheianca, prinsă cu droguri de vânzare. Condamnarea este pentru  3 ani de inchisoare,  dar pedeapsa este  suspendata  pe termenul de proba de un an, in  speranta ca  femeia nu va savarsi  o nouă infracţiune şi se va comporta exemplar.  Sentinta   a fost data unei locuitoare a cartierului Slobozia Doamnei din  orasul Orhei  care, in  ciuda unei pedepse penale anterioare,  a continuat sa se indeletniceasca cu prepararea si vanzarea drogurilor.

In luna ianuarie,  asupra femeii au fost gasite 23 de pachetele  de marihuana pregatita de ea insasi din  canepa pe care a strans-o vara trecuta in imprejurimile orasului. Alte doua pachete au fost gasite de catre politisti la un consumator de drogrui, indata dupa ce barbatul cumparase stupefiantele cu 40 de lei  de la vanzatoarea in cauza. Inculpata si-a recunoscut vina si si-a explicat ocupatia infractionala prin faptul ca trebuie sa-si intretina fiica si nepoata care locuiesc impreuna cu ea.

Judecatoria Orhei care a dat verdictul pe acest dosar a mai dispus ca cele 25 de pachete cu marihuana care se pastrau in calitate de corpuri delicte la Inspectoratul de Politie Orhei sa fie distruse.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-noua-condamnare-pentru-o-orheianca-prinsa-cu-droguri-de-vanzare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19