Select your Top Menu from wp menus

O navă sub pavilion moldovenesc, aruncata pe țărmul turc

O furtună puternică a aruncat o navă sub pavilion moldovenesc pe țărmul turc
Nava de marfă RONA înregistrată sub pavilion moldovenesc a fost aruncată pe țărmul Turciei din cauza furtunii puternice care s-a dezlănțuit pe Marea Neagră, informează agențiile de presă turce.

La bordul cargobotului se aflau nouă membri, toți având cetățenia bulgară. Vasul se îndrepta spre portul bulgar Varna pentru a încărca marfa. Deocamdată căpitanul navei a refuzat propunerea de evacuare a echipajului.

Zilele acestea, furtuni de zăpada au afectat cea mai mare parte a teritoriului Turciei, provocând avalanşe şi accidente mortale pe drumurile din Anatolia, dar şi pe coasta Mării Negre. În sectorul Şile din Istanbul, aflat lângă țărmul Mării Negre, a căzut cea mai mare cantitate de zăpadă din oraș, stratul precipitațiilor ajungând la 15 cm grosime.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la hurriyetdailynews.com.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-nava-sub-pavilion-moldovenesc-aruncata-pe-tarmul-turc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19