Select your Top Menu from wp menus

O moldoveanca si-a SANTAJAT amantul-italian, pretinzând zeci de mii de EURO

O tanara din Moldova si-a santajat fostul amant-italian care a rupt relatia cu moldoveanca,pentru a stoarce de la el sume mari de bani.
Tanara este stabilita in orasul Forlì din regiunea Emilia-Romagna. Moldoveanca si italianul s-au cunoscut acum doi ani . Relatia de prietenie s-a transformat in scurt timp intr-o aventura. Dupa doi ani de iubire, italianul fiind casatorit, a decis sa rupa relatia. Moldoveanca nu a acceptat, asa ca a inceput sa-l santajeze si sa-i ceara sume mari de bani pentru a nu-i spune sotiei lui despre aventura lor.
Tanara care nu este angajata in campul muncii i-a cerut italianul 5 mii de euro imediat, iar pana la sfarsitul anului alte 10 mii de euro.
Satul de amenintari si santaj, barbatul a mers la politie. Fortele de ordine au organizat un flagrant. Italianul s-a dus la un centru comercial pentru a-i inmana acolo plicul cu bani fostei amante. Carabinierii au retinut-o pe santajista, care se va afla in arest la domiciliu pana ce judecata va pronunta sentinta pe 27 octombrie.
sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-si-a-santajat-amantul-italian-pretinzand-zeci-de-mii-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19