Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă intenţiona să scoată ilegal din România copilul său de 2 ani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penală unei femei care intenţiona să iasă din România cu fiul ei, prezentand la control o procură falsă.

Cazul a avut loc la 3 septembrie când în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat o tânără in varstă de 26 de ani, avand cetăţenie R. Moldova, insoţită de fiul acesteia, cetăţean roman, in varstă de 2 ani.

La controlul de frontieră poliţiştii de frontieră avand suspiciuni cu privire la autenticitatea declaraţiei notariale prezentate la control s-a trecut la efectuarea unui control suplimentar, ocazie cu care s-a constatat că procura este falsă.

Persoana a declarat că procura a fost obţinută de sora ei, in schimbul sumei de 150 de euro, de la o persoana pe care nu o cunoaste.

Poliţiştii de frontieră au intocmit celei in cauză lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de uz de fals.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-intentiona-sa-scoata-ilegal-din-romania-copilul-sau-de-2-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19