Select your Top Menu from wp menus

O moldoveanca-ilegalista ar putea salva de la puscarie un italian-dezertor

Moldoveanca in varsta de 25 de ani  care a revenit în R.Moldova după naufragiul navei „CostaConcordia” este căutată de poliţia italiană. Aceasta este declarată principalul martor în ancheta deschisă pe numele capitanului navei, învinuit pentru omor din neglijenţă.  Francesco Schettino a declarat la interogatoriu  că era cu moldoveanca, în momentul tragediei.

Presa italiană scrie că  blonda  se afla  în camera de comandă împreună cu căpitanul Francesco Schettino si lua cina cu acesta, atunci când nava s-a lovit de stânci.
Presa  a specificat că moldoveanca se afla  clandestin pe „Costa Concordia”. Informaţia a fost confirmată şi de Domnica Cemortan. „Am făcut parte din echipajul navei, iar după expirarea contractului mi-am luat o săptămână de vacanță pe Costa Concordia, cadou de ziua mea de naștere”, preciza moldoveanca pentru „Adevărul”.
Domnica Cemortan l-ar putea salva de la închisoare pe capitanul navei. Acesta este învinuit că a părăsit vasul înainte de evacuarea pasagerilor. Moldoveanca afirmă insa că s-a aflat pe punte cu Francesco Schettino, până la miezul nopţii, când a fost evacuată, la ordinul capitanului.

 

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-ilegalista-ar-putea-salva-de-la-puscarie-un-italian-dezertor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19