Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă fura produse din supermarketul italian unde era angajată

O femeie de 46 de ani, originară din Republica Moldova, a fost prinsă furând dintr-un supermarket din Italia, la care era angajată.

Femeia făcea curățenie într-unul din cele mai mari supermarketuri din orașul italian Siena. În timp ce se învârtea pe lângă rafturi dând cu mătura, femeia mai trecea cu mâna și printre produsele de pe rafturile magazinului.

Lucrurile pe care le sustrăgea, moldoveanca le ascundea în sacii de gunoi, apoi ieșea să arunce pungile la rampă (platformă unde se descarcă marfa adusă la supermarket) și care nu avea alarmă antifurt.

Femeia a fost prinsă după ce agenții de securitate din magazin au observat că de pe rafturi dispăruseră mai multe produse. Suspiciunile agenților s-au adeverit când femeia a fost prinsă în flagrant.

Moldoveanca avea în sacul de gunoi piese de lenjerie de corp și câteva creme, toate în valoare de 80 de euro. Femeia a fost denunțată pentru furt, iar produsele au ajuns din nou pe rafturile magazinului.

sursa: stirilocale.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-fura-produse-din-supermarketul-italian-unde-era-angajata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19