Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă este supectată de răpirea directorului unei firme din Rusia.

În Sankt-Petersburg a fost reţinută o cetăţeană a Republicii Moldova care este bănuită de răpirea directului unei întreprinderi. Potrivit presei ruse, victima s-a adresat la poliţie pe data de 26 decembrie. Bărbatul de 36 de ani a declarat că în ziua precedentă 4 persoane sub ameninţarea cu răfuiala fizică l-au impus să urce într-un automobil de model BMW 318.
Acesta a fost adus într-un apartament în care i s-a cerut o sumă de 2 milioane de ruble. Potrivit vicitmei răpitorii ar fi plecat, lasându-l închis.
Un comunicat al organelor de drept din Sankt-Petersburg anunţă că în rezultatul acţiunilor de investigaţie în apartamentul respectiv au fost reţinute 4 persoane. Acestea sunt 3 bărbaţi de 23,27 şi 29 de ani din Federaţia Rusă şi o cetăţeană a Republicii Moldova în vârstă de 21 de ani.
Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-este-supectata-de-rapirea-directorului-unei-firme-din-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19