Select your Top Menu from wp menus

O moldoveanca din Italia si-a omorat iubitul si a incercat sa se sinucida

Cetățeanca Republicii Moldova, Ina Celma, în vârstă de 32 de ani, a fost arestată sub acuzație de omucidere a concubinului său Marco Chiapparoli, un profesor de matematică în vârstă de 34 de ani. Bărbatul a fost găsit mort întrun apartament din comuna Carisolo ce se află la nordul Italiei, scrie presa locală.

Potrivit anchetatorilor, motivul crimei a fost gelozia. După ce l-a înjunghiat pe iubit, femeia a încercat să se sinucidă. Polițiștii au găsit-o la locul crimei cu râni de cuțit la mâni și în regiunea abdomenului. După șapte ore de operație, pacienta a pierdut mult sânge. Acum viaţa ei este în afara oricărui pericol.

Între timp, Magistratul Curţii din Trento, Licia Scagliarini a declarat că tinerii trebuiau să joace nunta în luna decembrie, până la Crăciun. Potrivit vecinilor cei doi au fost „într-o relaţie foarte bună”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-din-italia-si-a-omorat-iubitul-si-a-incercat-sa-se-sinucida/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19