Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă de 60 de ani a murit în accidentul rutier din România

Urmare a accidentului rutier care a avut loc astăzi, 11 octombrie, în localitatea Comarna, judeţul Iaşi, România, şase persoane au fost rănite, iar o femeie de aproximativ 60 de ani a decedat – toţi cetăţeni ai Republicii Moldova, transmite IPN.

Pentru detalii rudele pot contacta Consulatul General al Republicii Moldova la Iaşi la numărul de telefon: +40 232 220 315.

Microbuzul se îndrepta spre Italia din Republica Moldova. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra volanului, microbuzul răsturnându-se în afara părţii carosabile. Persoanele rănite au fost luate de către echipajele de prim-ajutor şi transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-de-60-de-ani-a-murit-in-accidentul-rutier-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19