Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă ascunsă într-un microbuz a fost depistată în România

La sfârşitul săptămânii poliţiştii români de frontieră au depistat intr-un microbuz marca Mercedes Sprinter doi bărbaţi care intenţionau să transporte ilegal în Italia o femeie din R. Moldova.
Potrviti IJPF Iaşi politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, au oprit in trafic pe D.J. 242E in localitatea de frontiera Baneasa, microbuzul marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Bulgaria. Masina era condusa de Tudor P., in varsta de 36 de ani, alaturi de care se mai afla, ca pasager, Stelian B., in varsta de 41 de ani, ambii avand dubla cetatenie, romano-moldoveneasca.
Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa dupa bancheta din spate a microbuzului, o persoana de sex feminin, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unor cercetari amanuntite.
Din cercetarile efectuate si din declaratiile femeii, Svetlana U., in varsta de 37 de ani, avand cetatenie moldoveneasca, politistii de frontiera au stabilit ca aceasta nu detinea documentele legale pentru intrarea in Romania si ca a fost calauzita de cei doi barbati din R.Moldova cu intentia de a ajunge in Italia si a-si gasi un loc de munca.
Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pe numele Svetlanei U. sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare pe teritoriul Romaniei, prin trecerea ilegala a frontierei de stat, iar pe numele celor doi barbati pentru trafic de migranti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-ascunsa-intr-un-microbuz-a-fost-depistata-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19