Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă a salvat dintr-un incendiu un italian paralizat

O moldoveancă a salvat dintr-un incendiu un italian paralizat.Potrivit presei italiene,citată se Stirilocale.md, femeia îngrijea de bătrânelul în vârstă de 78 de ani, din orașul Zugliano, care era paralizat și era dependent de scaunul cu rotile.

Moldoveanca a povestit că în seara de dinaintea incendiului a simțit miros de fum în casa bătrânului însă, nu i s-a părut nimic suspect. A doua zi dimineața, pe 12 ianuarie, moldoveanca a observat că în casa italianul era un miros puternic de fum, iar din podul casei ieșeau flăcări, scrie corrieredelveneto.it.

Atunci femei l-a luat pe bătrânel, l-a pus în scaunul cu rotile și l-a scos din casă,. iar apoi a anunțat pompierii care au luptat timp de trei ore pentru a stinge incendiul.

Deoarece în urma incendiului casa italianului a fost distrusă, moldoveanca l-a luat la ea acasă, acolo unde locuiește cu soțul și copiii ei.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza proastei funcționări a coșului de fum.

sursa: stirilocale.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-a-salvat-dintr-un-incendiu-un-italian-paralizat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19