Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă a lucrat cot la cot cu renumitul Jackie Chan

Producătorul de film Valentina Plugarul a devenit idolul nepoților săi după ce le-a adus fotografii cu autografe de la însăși renumitul Jackie Chan, scrie stiripozitive.eu.

„Când am aflat că voi lucra cu Jackie Chan, i-am întrebat pe nepoți cine este acest Chan, că nu știam. Și le-am zis să-mi dea vreun film cu el să privesc „, mărturisește producătorul Valentina Plugaru. Iar mai târziu, când le-a adus nepoților câte o poză cu Jackie Chan cu autografe „pentru Vica” și „pentru Jenia”, Valentina Plugaru a devenit eroul propriilor nepoți, mai povestește moldoveanca celor de la stiripozitive.eu.

Producătorul de film a lucrat nu doar cu Jackie Chan, ci și cu Sean Bean, cu Emil Loteanu și alți oameni faimoși ai lumii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-a-lucrat-cot-la-cot-cu-renumitul-expert-in-arte-martiale-jackie-chan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19