Select your Top Menu from wp menus

O moldoveancă a ascuns 70 de pastile în vagin pentru a le trece în penitenciarul Cricova

O moldoveancă a ascuns 70 de pastile în vagin pentru a le trece în penitenciarul Cricova
Potrivit serviciului de presă al Departamentului Instituţiilor Penitenciare „ caputra” a fost făcută , joi, 8 noimebrie .
Colaboratorii Penitenciarului nr.4-Cricova, în timpul efectuării controlului lucrurilor personale şi a percheziţiei corporale a unei tinere de 21 de ani, prezentă la penitenciar pentru a beneficia de o întrevedere de scurtă durată cu un deţinut, au fost depistate 40 de pastile de culoare albă şi 30 de pastile de culoare roz de origine necunoscută, ascunse în zona intimă, tînără a recunoscut că are asupra sa obiecte interzise şi le-a predat.
Cele 70 de pastile urmau sa ajungă în posesia soţului acesteia, un deţinut în vîrstă de 20 de ani, condamnat în baza art.317 al. 2 lit.,,b”; art.79 şi art.85 Cod Penal al Republicii Moldova la 19 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-moldoveanca-a-asuns-70-de-pastile-in-vagin-pentru-a-le-trece-in-penitenciarul-cricova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19