Select your Top Menu from wp menus

O minoră din Orhei, dispărută de 4 zile. Este solicitat ajutor, pentru a o găsi FOTO

O fată în vârstă de 14 ani , care a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute, este căutată de către persoanele apropiate şi poliţie.
Ieri seara,  apelul de ajutor în găsirea minorei Sabina a fost plasat pe reţelele de socializare, iar informaţia despre dispariţia minorei a fost transmisă Inspectoratului de Poliţie (IP) Orhei.

Sabina a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută încă în după amiaza zilei de sâmbătă, 22 aprilie. Până în prezent, nu se cunoaşte unde se află fata, care este elevă în clasa a VI la un liceu din oraşul Orhei.
La momentul dispariției, minora era îmbrăcată în geacă lungă peste genunchi de culoare roz-pal, pantaloni negri pe picior, papucei albaștri. Părul este de culoare castaniu deschis, ochii verzi.
Sabina locuieşte împreună cu o persoană, care s-a oferit să aibă grijă de ea, deoarece tatăl şi bunica fetei muncesc peste hotarele ţării, iar mama ei trăieşte în Ialoveni.
Poliţia din Orhei a demarat acţiuni de căutare, recurgând  şi la colegii din Ialoveni, dar deocamdată fără niciun rezultat.
Pentru depistarea minorei, se face apel la oricine poate oferi ajutor. Informaţiile despre Sabina pot fi furnizate IP Orhei telefonic, la numerele – 023524765 sau 902.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-minora-din-orhei-disparuta-de-4-zile-este-solicitat-ajutor-pentru-a-o-gasi-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19