Select your Top Menu from wp menus

O mașină cu 3 moldoveni s-a rupt în două: accident în România VIDEO

Accident ruiter în localitatea Lețcani, România. Un automobil cu 3 moldoveni, care se întorceau din Marea Britanie, s-a rupt în două la propriu.

Șoferul automobilului de tip Volkswagen a adormit la volan, iar mașina a intrat într-un cap de pod și s-a rupt în două, bucățile zburând pe câmp la o depărtare de peste 30 de metri, informează telem.ro.

Potrivit martorilor, automobilul venea cu viteză, iar când s-a izbit de pod, a zburat în aer.

Cei trei moldoveni au fost transportați la spitalul din Iași. Șoferul se află în stare gravă, Potrivit medicilor, el s-a ales cu cu politraumatism, cu componenta cranio-cerebrală, de coloană și fracturi deschise la ambele membre inferioare.

Ceilalți doi pasageri din mașină, de 47 și 23 de ani, sunt stabili, sunt conștienți, au leziuni la nivel cranio-facial și cranio-cerebral.

sursa: jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-masina-cu-3-moldoveni-s-a-rupt-in-doua-intr-un-accident-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19