Select your Top Menu from wp menus

O manechina si-a pierdut rochia din ciocolata pe podium, la Paris


Cea de-a 17-a ediţie a Salonului de Ciocolată de la Paris a fost scena unor imagini mai puţin obişnuite pentru toţi cei prezenţi.

Subiectul a fost o manechină, care în timpul unei prezentări de modă, şi-a pierdut pe podium rochia din ciocolată în care era îmbrăcată.

Preocupate să nu se împiedice, modelele uită că hainele ar putea să le creeze probleme. Astfel s-a întâmplat şi în cazul manechinei franceze Karine Ferri, care însă a dat dovadă de multă prezenţă de spirit.

Ferri s-a comportat ca o profesionistă şi nu s-a panicat deloc când a văzut că rochia de ciocolată se dezmembrează. A rămas într-o fustă foarte scurtă, dar chiar şi aşa era mult mai îmbrăcată decât alte colege ale sale.

Pe parcursul zilelor târgului, maeştrii francezi şi internaţionali vor delecta publicul vizitator cu realizările lor dulci şi aromate. Atracţia din acest an a fost prezentarea de modă cu rochii create numai din ciocolată.

sursa:

apropomagazin.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-manechina-si-a-pierdut-rochia-din-ciocolata-pe-podium-la-paris/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19