Select your Top Menu from wp menus

O mamă a dat cu cuţitul în propriul fiu şi l-a lăsat să moară VIDEO

 În dimineaţa zilei de 13 februarie , în jurul orei 05:00,  un tînăr de 28 ani  a anuntat politia ca revenind acasa de la serviciu  și-a găsit fratele mai mare într-o baltă de sînge. 

La fata locului, in s.  Bahmut,  Călăraşi, politia a stabilit   că moartea tînărului a survenit în rezultatul unor lovituri cu cuţitul în regiunea omoplatului stîng. La scurt timp a fost retinuta  mama tînărului decedat, care este suspectata de savarsirea crimei.

Femeia, in varsta de 59 de ani   a povestit  politiei ca in seara zilei de 12 februarie,  doi feciori de-ai  sai , de 24 şi 32 de ani, fiind în stare de ebrietate , s-au certat si s-au batut.  Încercînd să îi despartă, femeia ar fi lovit fiul mai mare cu un cuţit de bucătărie.

Forţele de ordine au stabilit că suspecta a încercat să tăinuiască crima. Aceasta ar fi ascuns cuțitul după o noptieră   si crezând că rana nu este adâncă, l-a culcat pe fiul ranit  un pat din casă. Tanarul a  decedat insa  peste câteva ore.

La moment, femeia de află în arestul poliţie şi este cercetată penal. Dacă va fi găsită vinovată de „Omor intenţionat” riscă privaţiune de libertate de pînă la 15 ani, informeaza Centrul de presă al DP MAI.