Select your Top Menu from wp menus

„O lume doar a lor”, cel mai nou videoclip IRIS ft Puya

Fanii IRIS au ocazia sa vada in premiera cel mai nou videoclip al trupei, pentru single-ul – „O lume doar a lor” feat Puya, chiar înaintea concertului din Piaţa Constituţiei.
Noua piesa este extrasa de pe albumul „IRIS – O lume doar a lor – 35 de ani”, care urmeaza sa fie lansat oficial tot astazi, cu ocazia concertului aniversar. Marian Crisan, regizorul clipului, a reusit sa transforme studiourile MediaPro din Buftea intr-un loc plin de simboluri.

Videoclipul completeaza perfect ideea piesei si a versurilor si pune accentul pe cadre statice, care reflecta intreaga poveste din spatele acestui single. Dupa 35 de ani de cariera, IRIS lanseaza un videoclip care se adapteaza vizual cerintelor anului 2012, fara sa faca niciun fel de compromis in ce priveste calitatea si consecventa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-lume-doar-a-lor-cel-mai-nou-videoclip-iris-ft-puya/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19