Select your Top Menu from wp menus

O inversiune de automobil, care a devenit fatală pentru un tanar

Pe 26 august un accident rutier grav a avut loc in raionul Drochia. Potrivit Directiei Politiei Rutiere, accidentul s-a produs in prima jumatate a yilei de duminica, la km 47 al traseului traseul R-7.  
Şoferul, în vîrstă de 26 ani, conducînd automobilul de model Opel Astra, nu s-a isprăvit cu conducerea, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit într-un copac după care s-a răsturnat.
În rezultatul accidentului rutier pasagerul vehiculului, în vîrstă de 20 ani, a decedat la faţa locului iar şoferul a fost transportat la spital cu diverse leziuni corporale.
Cazul este cercetat de către Serviciul urmăririi penale al CP Drochia.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-inversiune-de-automobil-care-a-devenit-fatala-pentru-un-tanar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19