Select your Top Menu from wp menus

O groapă în asfaltul traseului Chişinău-Soroca a fost motivul înştiinţării poliţiei din Orhei

O groapă în asfaltul de pe traseul Chişinău-Soroca a fost motivul înştiinţării poliţiei din Orhei. Potrivit informaţiilor Comisariatului Raional de Poliţie, duminica trecută o Honda Acord condusă de o orheiancă a fost „aruncata” de pe traseu ,în preajma satului Peresecina. Despre acest caz a anunţat însăşi şoferiţa , care a relatat că automobilul a nimerit cu roata într-o gaură de pe traseu. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.
Mai puţin norocos s-a dovedit a fi şoferul unui VAZ 2101 care a nimerit la spital cu fracturi de coaste, gambă şi comoţie cranio-cerebrală după ce s-a izbit într-un obstacol de pe strada Negruzzi din Orhei.
Potrivit notei informative a CPR Orhei deşi accidentul s-a produs în noaptea de 6 februarie , comunicarea telefonică de la spitalul din Orhei în acest caz a fost făcută la 15 februarie.
Printre alte accidente rutiere, înregistrate zilele trecute la CPR Orhei, se numără impactul dintre un Kamaz şi un pilon electric din preajma satului Ghetlova, în urma căruia pilonul a fost deteriorat.

autor: Radio Orhei