Select your Top Menu from wp menus

O furtună geomagnetică de proporţii ne aşteaptă. Soarele îşi schimbă polaritatea

Câmpul magnetic al Soarelui este pe punctul de a-şi inversa polaritatea – polul nord va deveni polul sud şi viceversa. Fenomenul, care se produce o dată la 11 ani, va genera o serie de “efecte de ondulaţie” în întregul Sistem Solar, potrivit dailymail.co.uk.

Fenomenul poate să ducă la apariţia unor fronturi intergalactice, precum furtunile geomagnetice, care pot cauza defectarea sateliţilor şi oprirea comunicaţiilor radio de pe Terra.

NASA a anunţat în luna august că această schimbare de polaritate a câmpului magnetic solar urma să se producă în următoarele trei-patru luni, însă specialiştii americani nu pot să avanseze o dată exactă. Ei consideră că fenomentul se va finaliza în următoarele săptămâni.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-furtuna-geomagnetica-de-proportii-ne-asteapta-soarele-isi-schimba-polaritatea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19