Select your Top Menu from wp menus

O functionara retinuta in flagrant cu mita de catre Centrul anticoruptie

O angajată a Direcţiei învăţământ, tineret şi sport din cadrul Primăriei Bălți a fost reținută de ofițerii anticorupție, bănuită de corupere pasivă. Potrivit denunţătorului, funcționara ar fi pretins de la el 300 euro pentru a înmatricula un minor într-o instituţie de învăţământ din localitate, informează CCCEC.

Femeia a fost reţinută joi, 6 octombrie, în momentul primirii celor 300 euro chiar în biroul ei de serviciu din incinta Primăriei Bălţi. Pe numele ei a fost pornită o urmărire penală corupere pasivă.

În aceeași zi, a fost  reținut Şeful Ocolului silvic al raionului Soroca, fiind bănuit că ar fi extorcat 1.100 de dolari de la un angajat pentru a-i menține funcția. Pădurarul-şef a fost prins în flagrant în momentul în care a primit banii. Bănuitul se află în Izolatorul DGT Nord a CCCEC, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de detenţie cu amendă în mărime de până la 60.000 lei.

Potrivit datelor CCCEC, în primele nouă luni ale anului curent, au fost documentate 84 cazuri de corupere pasivă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-functionara-retinuta-in-flagrant-cu-mita-de-catre-centrul-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19