Select your Top Menu from wp menus

O firmă din Olanda susţine că a fost deposedată ilegal de 4,99% din acţiuni la Moldova-Agroindbank

O firmă din Olanda susţine că a fost deposedată ilegal de 4,99% din acţiuni la Moldova-Agroindbank. În cadrul unei conferinţe de presă avocatul companiei CG Venture B.V, Victor Burac a declarat că printr-o decizie pe care o califică ilegală, firma olandeză a fost deposedată de acţiunile băncii. Acţiunile ar fi preluate , în contul unei pretense datzorii de 3 mln de euro către o firmă care a fost înfiinţată în decembrie 2012, în urma unei ordonanţe emise de de către o judecătorie din mun. Chişinău.
Potrivit companiei olandeze înainte de acest atac raider, CG Venture B.V. a deținut 51,880 acțiuni reprezentând 4.99% din totalul acțiunilor emise de MAIB. Acest pachet de acțiuni, ținta unui atac raider anterior, a fost recuperat prin decizia Curţii Supreme de Justiţie a Moldovei din 14 septembrie 2011.

“Acest al treilea atac asupra pachetului nostru de acțiuni la MAIB este mai grav decât atacurile precedente. Ilegalitățile la care s-a recurs pentru preluarea pachetului nostru de acțiuni ar putea genera consecințe periculoase pentru MAIB și pentru R. Moldova, în ansamblu” a declarat Dl. Jordan Erzen, Președintele CG Venture B.V.

În prezent două cauze civile separate – care au fost iniţiate de CG Venture B.V. pentru a anula ordonanţa judecătorească ilegală şi ordonanţa ilegală de executare – se află pe rolul instanţelor de judecată din Republica Moldova. Emiterea unor hotărâri judecătoreşti irevocabile în cauzele sus-indicate urmează să aibă loc până la sfârșitul lunii curente.

Draft Pr_maib_cg Venture Ro by RadioOrhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-firma-din-olanda-sustine-ca-a-fost-deposedata-ilegal-de-499-din-actiuni-la-moldova-agroindbank/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19