Select your Top Menu from wp menus

O fetiță de numai 9 ani a devenit cea mai tânără mamă din lume

O fetiță de numai 9 ani  a devenit cea mai tânără mamă din lume după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.

Fetița, al cărei nume nu a fost dat publicității, a fost adusă la spitalul din Changchun, fiind însărcinată în 8 luni și jumătate. Două zile mai târziu, fetița a fost supusă unei operații de cezariană în cadrul căreia a născut un băiețel de 2,75 kg, scrie Daily Mail.

Familia fetiței a refuzat să facă declarații, însă a confirmat faptul că a raportat incidentul la poliție, autoritățile încercând acum să descopere cine este tatăl copilului.

În provincia unde locuiește fetița sexul cu o persoană mai mică de 14 ani aduce automat o condamnare de viol și o sentință destul de mare de închisoare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-fetita-de-numai-9-ani-a-devenit-cea-mai-tanara-mama-din-lume/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19