Select your Top Menu from wp menus

O FETIŢĂ de 2 anişori din Orhei, accidentată MORTAL lângă casă

Tragedie intr-o familie din orasul Orhei. Ieri seara, o fetita de 2 ani a decedat in drum spre spital, dupa ce a fost accidentata in timp ce se juca in strada. Soferul care a calcat-o cu masina risca sa faca cel putin 3 ani de inchisoare .
Accidentul a avut loc spre seara zilei de joi, 11 septembrie. Fetita a fost adusa la Spitalul din Orhei, dar deja nu mai era in viata. La ora 19, Inspectoratul de Politie (IP) Orhei a fost informat de Sectia de internare a spitalului ca o minora cu vîrsta de 2 ani si 5 luni, domiciliata in or. Orhei, a fost transportata la spital de o persoana necunoscuta.

In cadrul cercetarilor politienesti,  s-a stabilit ca accidentul a avut loc in timp ce soferul unui Ford Galaxy efectua o manevra de mers cu spatele la iesire din curtea propriei gospodarii.

continuarea pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-fetita-de-2-anisori-din-orhei-accidentata-mortal-langa-casa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19