Select your Top Menu from wp menus

O fetiţă de 2 ani a supravietuit căzăturii de la etajul 9, dar se află in stare gravă

Un copil de aproape doi ani a fost internat în stare gravă după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc de locuit din Chişinău. Fetiţa s-a ales cu multiple leziuni corporale, fracturi şi deja a suferit o intervenţie chirurgicală, însă este o minune că a supravieţuit, informeaza IPN.

Incidentul a avut loc luni seara, 27 mai, în jurul orei 21.00. Lăsat nesupravegheat, copilul a urcat pe pervaz, a împins plasa pentru ţânţari şi a căzut de la înălţime. Fetiţa a fost găsită de vecini, care au alertat părinţii şi medicii. Din fericire, aceasta a căzut pe pământ şi nu pe asfalt.

Copilul a suportat un traumatism sever, are fracturi de coaste, traumă şi contuzie cerebrală. De asemenea, i-au fost afectate diafragma şi splina.  De la începutul anului este deja al doilea caz de cădere de la etaj prin fereastră cu plasă anti-ţânţar. Un incident similar a avut loc la Bălţi. La spital în stare gravă a ajuns un copil care a căzut în gol de la etajul trei.

Potrivit datelor Centrului Naţional de Management în Sănătate, anul trecut 2900 de copii cu vârsta între 0-5 ani au fost traumatizaţi în Republica Moldova, 60 dintre aceştia au decedat.

sursa: IPN


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-fetita-de-2-ani-a-supravietuit-cazaturii-de-la-etajul-9-dar-se-afla-in-stare-grava/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19