Select your Top Menu from wp menus

O femeie şi-a înjunghiat soţul-invalid după o ceartă şi a încercat să ascundă crima.VIDEO

O femeie și-a ucis soțul, persoană cu dizabilități, după o eventuală ceartă de familie. Suspecta a fost încătușată imediat de poliția din Strășeni.
Duminică, 2 septembrie, în jurul orei 20.30, la Unitatea de gardă a Comisariatului de Poliție din raionul Strășeni, a telefonat o femeie, locuitoare a satului Micăuți, care, a declarat că și-a găsit soțul decedat.
Imediat, la fața locului s-a deplasat grupul operativ al CPR Strășeni, care a stabilit că persoana decedată are semne de moarte violentă, sub formă de plăgi de cuțit, în regiunea toracelui. Cercetările polițienești au constatat că bărbatul a fost omorât, iar suspectul principal este chiar soția victimei.
După mai multe investigații de specialitate, oamenii legii au reconstituit scenariul crimei. În ziua cu pricina, în familie, deja nu pentru prima oară, s-a iscat un conflict. Bărbatul, de 51 ani, deja de 3 ani se deplasa cu greu, din cauza unei boli la picioare. Femeia, de 46 de ani, folosindu-se de deficiența locomotorie a soțului, i-a aplicat câteva lovituri, după care l-a înjunghiat cu un cuțit. Pentru a ascunde infrcațiunea, aceasta a declarat poliției, că și-a găsit soțul deja mort.
Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, în baza art. 145, Cod penal al RM. Dacă va fi găsită vinovată de «Omor», femeia riscă până la 20 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-si-a-injunghiat-sotul-invalid-dupa-o-cearta-si-a-incercat-sa-ascunda-crima-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19