Select your Top Menu from wp menus

O femeie din Selişte a anunţat despre un fals pericol cu explozibil asupra primăriei Chişinău

O terorista telefonica din satul Selişte pus pe jar poliţia şi primăria din Capitală după ce a anunţat că edificiul municipalităţii din Chişinău ar putea exploda. Femeia riscă până la doi ani de închisoare.
Potrivit poliţiei din capitală femeia , în vârstă de 60 de ani a telefonat în dimineaţa zilei la primăria Chişinău anunţând că spre aceasta se îndreaptă un automobil Mercedes încărcat cu eplozibil.Poliția a constatat însă că automobilul pomenit de femieie, aparține unui bărbat din raionul Orhei, care nu este implicat în acest caz.
Asftel alerta declanşată de locuitoarea satului Selişte s-a dovedit a fi falsă, iar în consecinţă această riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-seliste-a-anuntat-despre-un-fals-pericol-cu-explozibil-asupra-primariei-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19