Select your Top Menu from wp menus

O femeie din raionul Orhei transporta peste 5 mii de pachete cu țigări, fără acte de proveniență.

Aseară, în jurul orei 20:25, polițiștii de patrulare aflați la menținerea și asigurarea circulației rutiere în apropierea localității Mărculești din raionul Florești au stopat pentru verificare un Renault, anunță un comunicat plasat pe pagina de facebook a Poliției Republicii Moldova.

La volanul mașinii se afla o femeie de 38 de ani, originară din raionul Orhei, iar în portbagajul vehiculului aceasta transporta 5500 de pachete cu țigări, fără acte de proveniență.

La fața locului au fost solicitați ofițerii Direcției Investigații Nord a INI pentru documentarea cazului conform competenței.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-raionul-orhei-transporta-peste-5-mii-de-pachete-cu-tigari-fara-acte-de-provenienta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19