Select your Top Menu from wp menus

O femeie din raionul Orhei a decedat din cauza COVID-19

Ministerul Sănătății a anunțat azi despre decesul încă unei femei din raionul Orhei, care a fost provocat de COVID-19. Potrivit sursei citate, femmeia avea 60 de ani și a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe 14 septembrie, cu următoarele comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2, obezitate gr. III. Astfel numărul de persoane decedate din cauza noului coronavirus în raionul Orhei a urcat la 36 .Potrivit aceleiași surse astăzi în raionul Orhei testele de laborbator au confirmat încă 8 cazuri de infectare cu COVID-19.

Până pe 21 septembrie în raionul Orhei au fost înregistrate 1185 de persoane infectate cu noul coronavirus. Din acestea 974, s-au tratat.

Astăzi în republică au fost confirmate 650 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Numărul total al cazurilor de infectare în țară a urcat la 46796, din care 35018 persoane s-au tratat. Tot azi s-a anunțat despre 19 decese provocate de noul coronavirus. Cifra persoanelor decedate de COVID-19 a ajuns la 1230.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-raionul-orhei-a-decedat-din-cauza-covid-19-4/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19