Select your Top Menu from wp menus

O femeie din Drochia a fost reţinută pentru comercializare de droguri

Colaboratorii Direcţiei Combatere a Crimei Organizate au reținut o femeie, domiciliată în orașul Drochia, exponentă al organizaţiei criminale „Machena”.

Reținerea s-a desfășurat în urma unui filaj îndelungat, la ieșirea din orașul Drochia, în timp ce negocia cu un potențial client realizarea a 15 pahare de marijuana.

Suspecta activa în cadrul organizației criminale menționate și era responsabilă de comercializarea substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari, iar o parte din venitul ilicit obținut îl transmitea în fondul organizației criminale .

La moment se întreprind măsuri procesuale pentru întărirea probelor și tragerea la răspundere a acesteia conform legislației.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-drochia-a-fost-retinuta-pentru-comercializare-de-droguri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19