Select your Top Menu from wp menus

O femeie din Căuşeni a încercat de două ori să îşi omoare copilul

O femeie din Căuşeni va petrece următorii 13 ani după gratii pentru tentativă de omor a propriului copil.

Procuratura raionului Căuşeni a demonstrat în instanţa de judecată că fiind în stare de ebrietate, aceasta a încercat să-şi omoare pruncul de o lună, împingîndu-l sub roţile autoturismelor.

Primul caz a avut loc pe 12 martie 2011 pe şoseaua din preajma satului Plop-Ştiubei. Urmărind scopul de a-l omorî pe feciorul său, care suferea de o boală incurabilă, inculpata a împins căruciorul în care se afla copilul sub roţile unui automobil care venea în întîmpinare. Impactul însă a fost evitat datorită şoferului care a reuşit să manevreze maşina. Peste patru luni, la miezul nopţii, inculpata şi-a repetat acţiunea criminală, aruncîndu-l pe copilaş sub roţile unui VAZ. Şi de această dată copilul a rămas în viaţă, datorită reacţiei prompte a şoferului care a reuşit să evite accidentul.

Potrivit datelor procurorilor, inculpata, în vîrstă de 32 de ani, mai avea un copil minor la întreţinere şi ducea un mod de viaţă amoral, abuzînd de alcool.

La solicitarea Procuraturii raionului Căuşeni inculpata a fost decăzută din drepturi părinteşti, iar copiii acesteia au fost plasaţi într-un centru specializat în condiţii prietenoase minorilor, fiindu-le protejate drepturile.

În total, de la începutul acestui an, procurorii din republică au înaintat în instanţele de judecată 450 de acţiuni civile în interesele minorilor şi altor persoane social-vulnerabile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-causeni-a-incercat-de-doua-ori-sa-isi-omoare-copilul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19