Select your Top Menu from wp menus

O femeie din capitală a decedat de gripa porcină A(H1N1)

Gripa porcină a provocat primul deces în Chişinău. Este vorba despre o femeie în vârstă 42 de ani, din sectorul Buiucani al capitalei. Informaţia a fost confirmată pentru Radio Moldova Actualităţi de către şeful Direcţiei Sănătate a municipiului Chişinău, Mihai Moldovanu.
„Pacienta a fost internată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”, cu pneumonie și semne clinice de gripă. Boala s-a agravat, a provocat complicații, iar ieri persoana a decedat. În urma analizelor de laborator s-a confirmat că femeia a fost infectată cu virusul A(H1N1)”, a declarat Mihai Moldovanu.

Între timp, Centrul de Sănătate Publică (CSP) a municipiului Chișinău a anunțat că o altă persoană din capitală a fost depistată cu virusul A(H1N1). Și în acest caz este vorba despre o femeie, în vârstă de 34 de ani. Pacienta urmează tratament în condiţii de staţionar, iar starea ei este satisfăcătoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-capitala-a-decedat-de-gripa-porcina-ah1n1/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19