Select your Top Menu from wp menus

O femeie din Bălţi a fost condamnată la 11 ani de închisoare pentru trafic de copii şi trafic de fiinţe umane.

O femeie de 37 de ani din Bălţi a fost recent condamnată la 11 ani de închisoare pentru trafic de copii şi trafic de fiinţe umane, anunţă Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Ultima, a fost învinuită de procurori, că în vara anului 2011 a constrîns o minoră să presteze servicii sexuale contra plată diferitor bărbaţi pe teritoriul raionului Rîşcani.

În acest scop, femeia împreună cu soţul său de origine turcă, i-au oferit minorei locuinţa lor din r. Rîşcani, unde aceasta presta servicii sexuale, iar inculpata împreună cu soţul său se foloseau de starea materială grea a victimei şi de lipsa de supraveghere din partea părinţilor.

De asemenea, inculpata a fost învinuită de procurori că împreună cu soţul său, în septembrie 2011 au recrutat trei tinere, pe care le-au transportat la Aeroport, urmînd a fi traficate şi exploatate sexual în Turcia.

Intenţiile lor criminale însă au fost stopate, aceştia fiind reţinuţi pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

În privinţa cetăţeanului Turciei materialele au fost disjunse într-o procedură separată.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-din-balti-a-fost-condamnata-la-11-ani-de-inchisoare-pentru-trafic-de-copii-si-trafic-de-fiinte-umane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19