Select your Top Menu from wp menus

O femeie de 60 de ani a fost omorata de 2 minori

O femeie în vârstă de 60 de ani, din satul Târnova, raionul Donduşeni, a fost depistată fără suflare în apropierea unui magazin din localitate, la care aceasta activa în calitate de paznic.
Poliţiştii au depistat că femeia a fost ucisă, deoarece pe corpul neînsufleţit au fost depistate mai multe plăgi de cuţit. În scurt timp de la crimă, oamenii legii au reţinut şi doi suspecţi. Aceştia au vârstele de 16 şi 17 ani. Unul din ei este consătean al victimei, iar altul este originar din satul Drochia, raionul Drochia.

Din primele cercetări, angajaţii MAI au stabilit că după comiterea omorului, suspecţii au pătruns în magazinul păzit de victimă şi au furat mai multe bunuri.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru „Omor intenţionat”. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, minorii riscă de la 12 la 20 de ani de închisoare, sau detenţie pe viaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-de-60-de-ani-a-fost-omorata-de-2-minori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19