Select your Top Menu from wp menus

O femeie de 30 de ani, este acuzată că l-a violat pe un taximetrist din Tulcea.

O femeie de 30 de ani, este acuzată că l-a violat pe un taximetrist din Tulcea.
Femeia a sunat la dispecerat şi a solicitat un taxi. Ajunsă acasă, l-a invitat pe taximetrist să o ajute să ducă sacoşele sus. „M-a tras de mână din hol, de la uşa de la intrare până în bucătărie iar acolo mi-a zis că voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate şi m-a forţat să facem dragoste, să facem sex”, a declarat taximetristul.

Potrivit anchetatorilor, Luminiţa Perijoc , sub ameninţarea cuţitului, l-a forţat pe Nicolae Stan să întreţină raporturi sexuale. Bărbatul a scăpat din mâinile femeii după ce s-a baricadat într-o cameră şi a sunat la 112. Bărbatul a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate. Poliţia a început o anchetă, iar pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal.

În prezent femeia se află internată la spitalul de psihiatrie din Tulcea. Dacă se va dovedi că a avut discernământ, ea va fi acuzată de viol, sechestrare de persoane şi tentativă de omor.

Stan a precizat că a ajuns în locuinţa Luminiţei Perijoc după ce dispeceratul de taxi a anunţat că se caută un taximetrist care să facă nişte comisioane pentru o femeie operată. Stan a făcut nu mai puţin de trei asemena comisioane în ziua respectivă. „Domnişoara Luminiţa s-a purtat foarte normal, mi-a plătit pentru seminţe, mere, nişte pastile, Dunhill albastru şi nişte băutură alcoolică, nişte vin. Mi s-a părut o femeie foarte inteligentă, intelectuală – asculta muzică uşoară”, a spus taximetristul.

Calvarul lui Stan a început la a patra vizită. „Acum asculta manele, nu mai purta halatul. Era într-un maieu, cu sânii mai la vedere. Am fost tras de mână, a scos cuţitul de la spate şi mi-a spus «În seara asta vei fi sclavul meu». Eu i-am spus «Lasă-mă să fac un duş, să facem ceva ca oamenii majori», dar când mi-a tras pantalonii jos şi mi-a văzut bărbăţia parcă a înnebunit, a dat diavolul peste ea”, a relatat taximetristul chinurile prin care a trecut.

„M-am speriat şi eu. Am citit şi eu câteva cărţi la viaţa mea, m-am temut să nu mă omoare”, a spus Stan. Întrebat de ce nu a reacţionat, taximetristul a spus că avea şi alte temeri decât iminenta siluire. „În situaţia mea, să-mi apăr orgoliul de bărbat şi să pun mâna pe un scaun şi să-i dau cu el în cap… Mă credea pe mine organele de poliţie că eu, ţigan, am fost violat?”.

Înaintea tentativei de viol, Stan a fost supus la perversiuni sexuale. „M-a pus să-i fac sex oral şi după aia m-a trântit pe pat în dormitor. După 10-15 minute de chin, n-am avut nimic în erecţie, nici măcar picioarele”, s-a lamentat Nicolae Stan care pune disfuncţia erectilă temporară pe seama prezenţei lamei cuţitului în zona gâtlejului. În faţa acestui obstacol neprevăzut, Luminiţa a devenit mai concesivă permiţându-i victimei să meargă la baie pentru un duş şi promiţând să renunţe la cuţit.

Stan a folosit momentul de respiro pentru a încerca să fugă, dar a fost interceptat de bacanta dezlănţuită exact când încerca să deschidă uşa de la intrare. „M-am trezit cu ea în spate, m-a lovit cu cuţitul în mână şi după asta în cap. Eu i-am zis: «M-ai tăiat». Ea mi-a zis: «Ţi-am zis că nu glumesc». Am împins-o, am fugit în bucătărie şi m-am încuiat acolo. De acolo am sunat la 112. Când a venit poliţia, a deschis uşa în costumul lui Eva şi a insultat organele de poliţie”, a spus Nicolae Stan care a fost scos din bucătărie de către poliţişti, în timp ce Luminiţa îi striga „Iubire, iubire, vino încoace”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-de-30-de-ani-este-acuzata-ca-l-a-violat-pe-un-taximetrist-din-tulcea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19