Select your Top Menu from wp menus

O femeie de 239 de kilograme a nascut un copil de 6 kilograme fără cezariană

Femeia, care a mai avut parte de trei copii cu greutate peste cinci kilograme, a născut natural, fără cezariană, și i-a dat un nume cel puțin ciudat copilului: Jihad, potrivit ABC News.

Jihad, care înseamnă „luptă” în arabă, este cel de-al paisprezecelea copil pentru femeia în vârstă de 40 de ani. Mama lui a mai născut nouă băieți și patru fete, scrie evz.ro.

Potrivit medicilor care au asistat la nașterea copilului, mama sa suferă de diabet gestațional și de o tulburare metabolică. Ea este conștientă de starea ei de sănătate, dar tot consumă prea multe dulciuri. Atunci când i s-a recomandat o cezariană, ea a insistat să nască în mod natural.

Greutatea lui Jihad a stabilit un record pentru Germania, deși în lume s-au născut copii și mai mari. În iulie, JaMichael s-a născut în Texas, cântărind 7,2 kilograme. Potrivit Cărții Recordurilor Guiness, cel mai masiv copil s-a născut în Canada, în 1879, cu o greutate de 12,5 kilograme.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-femeie-de-239-de-kilograme-a-nascut-un-copil-de-6-kilograme-fara-cezariana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19