Select your Top Menu from wp menus

O emisiune nouă – “Generaţia Plus”. Prima ediţie, la Gimnaziul Ion şi Doina Aldea-Teodorovici din Orhei

De astăzi, la Radio Orhe îşi face loc un nou ciclu de emisiuni, cu genericul “Generaţia Plus”.

În cadrul acestor emsiuni în prim plan vor fi aduse exemplele şi experienţele unor copii şi adolescenți orheieni care prin succesele şi atitudinile lor demonstrează că să fii bun nu e rău şi nici nu e greu. Din contră, să performezi la învăţătura şi în alte activităţi utile este în avantajul şi câştigul celui care depune efort, care năzuieşte şi care, în final, se poate  bucura şi mândri cu rezultatele obţinute fie la şcoală, fie în afara şcolii.
Prin intermediul “Generaţiei Plus” se doreşte de a fi transmis un mesaj de încurajare către semenii acelor copii şi adolescenţi pe care îi veţi auzi pe frecvența 101,6 FM. Evident fiind că experienţele şi atitudinile pozitive ale protagoniştilor emisiunii pot fi preluate şi multiplicate, fără nicio interdicţie, de către oricine dintre acei care fac parte din , cum se mai obişnuieşte să i se spună, tânăra generaţie.
“Generaţia Plus” demarează cu o ediţie realizată în una din cele mai tinere instituţii de învăţământ din oraşul Orhei – gimnaziul Ion şi Doina Aldea- Teodorovici, din cartierul Lupoiaca.
Ce spune despre instituţia pe care o conduce şi despre cei mai buni discipoli ai gimnaziului directoarea Ana Ceban  şi ce spun acei elevi performeri care au dorit să vorbească de la microfonul „Generaţiei Plus”, aflaţi astăzi,  la ora 19: 25. Această ediție va mai fi difuzată în reluare maine,  la aceeaşi oră, iar in zilele de odihna la 14.05.

  • Ana Ceban, director gimnaziul Ion si Doina Aldea Teodorovici din Orhei (4)
  • Performeri, gimnaziu Ion si Doina Aldea Teodorovici Orhei (2)
  • Performeri, gimnaziu Ion si Doina Aldea Teodorovici Orhei (3)
  • Performeri, gimnaziu Ion si Doina Aldea Teodorovici Orhei (1)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-emisiune-noua-generatia-plus-prima-editie-la-gimnaziul-ion-si-doina-aldea-teodorovici-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19