Select your Top Menu from wp menus

O echipă BERD va veni în Moldova pentru a discuta Strategia pentru anii 2017-2022

Directorul executiv BERD pentru economie, politică și guvernare, Mattia Romani, va întreprinde o vizită în Republica Moldova în perioada 25-27 septembrie pentru a discuta aspectele Strategiei de cooperare dintre Republica Moldova și BERD pentru anii 2017-2022 privind dezvoltarea și creșterea economică, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Totodată, pe 23 octombrie va avea loc vizita unei delegații a Consiliului Director al BERD, care va constitui o platformă pentru consolidarea cooperării dintre Moldova și BERD, cât și aprobarea unor proiecte finanțate de Bancă, inclusiv pe domeniul eficienței energetice.

Viceprim-ministrul Octavian Calmâc, ministru al economiei, a avut o întrevedere cu Dimitri Gvindadze, șeful reprezentanței Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Moldova (BERD) și echipa sa, privind dinamica proiectelor aflate în derulare și extinderea cooperării prin lansarea unor noi parteneriate. Dimitri Gvindadze a reiterat disponibilitatea Băncii în susținerea principalelor proiecte de infrastructură în Republica Moldova și a anunțat despre vizita a mai multor reprezentanți BERD în Moldova în scopul extinderii cooperării.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-echipa-berd-va-veni-in-moldova-pentru-a-discuta-strategia-pentru-anii-2017-2022/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19