Select your Top Menu from wp menus

O cremă poate reda femeilor virginitatea. VIDEO

O companie din India a lansat de curând o cremă care le face pe femei să se simtă din nou virgine. Ingredientele ei sunt naturale, susţin producătorii.
Crema „18 Again”, cum a fost numită, este produsă de compania Ultratech, cu sediul in Mumbai. Ea costă 44 de dolari, a fost testată clinic şi conţine ingrediente naturale, cum ar pulbere de aur, aloe vera, migdale şi rodie, scrie Click.ro.

Proprietarul Ultratech, Rishi Bhatia, a explicat că produsul scos pe piaţă de compania sa nu reface himenul, ci are efect de „strângere” a pereţilor vaginali. Femeile care folosesc această cremă se simt din nou virgine, spun producătorii.

Grupurile care luptă pentru drepturile femeilor spun că, inclusiv prin campania publicitară, crema întreţine ideea că sexul premarital este un păcat şi că toţi bărbaţii îşi doresc doar neveste virgine, încălcându-se dreptul la libertatea sexuala a femeilor.

Totuşi, crema ar putea avea mare succes în India. „Virginitatea încă este preţuită aici şi nu cred că asta se va schimba în acest secol”, a declarat medicul ginecolog Mahinda Watsa, care are o rubrica foarte populara despre sex în ziarele „Mumbai Mirror” şi „Bangalore Mirror”.

Medicul a mai spus că, până acum, peste 30.000 de bărbaţi indieni au întrebat-o cum pot să-şi dea seama dacă soţia lor este virgină, iar femeile vor să afle de la ea cum să-şi facă soţii să creadă că încă sunt virgine.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-crema-poate-reda-femeilor-virginitatea-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19