Select your Top Menu from wp menus

O creatură ciudată a înspăimântat un oraş din China

O creatura ciudata, care ratacea singura pe strazi, i-a ingrozit pe locuitorii unui oras din China.

In Xinxiang, din provincia Henan, functioneaza mai multe laboratoare de cercetare si o scoala de medicina, iar locuitorii orasului sunt convinsi ca „monstrul” pe care l-au vazut pe strazile din China este un experiment genetic care a mers prost si care a scapat din unitatile de cercetare.

„Pielea roz il face sa arate ca un porc, rezultat al unui experiment genetic scapat de sub control”, a spus unul dintre martori.

Insa politistii au spus ca „monstrul” este de fapt un banal caine, si inca unul cu pedigree. Ar face parte din specia Chinese crested hairless, un animal de companie foarte scump.

„Este cu siguranta un caine, si inca unul foarte scump”, a spus un reprezentant al politiei.

Bizara rasa de caine are numai zmocuri de par pe cap si coada, iar reprezentantii acesteia participa deseori la competitia „Cel mai urat caine din lume”.

sursa: protv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-creatura-ciudata-a-inspaimantat-un-oras-din-china/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19