Select your Top Menu from wp menus

O casă din satul Dîșcova, Orhei, distrusă de flăcări FOTO

Flăcările au făcut prăpăd în curtea unei gospodarii din satul Dîșcova, raionul Orhei. În pofida intervenției pompierilor din Orhei, incendiul a distrus o casă de locuit și bunurile din interiorul acesteia.

Potrivit datelor Direcției Situații Excepționale Orhei, incendiul a izbucnit înainte de zorii zilei de astăzi. Pompierii au răspuns unui apel telefonic și s-au  deplasat rapid la Dîșcova. La fața locului au constatat că focul a cuprins înteriorul și acoperișul unei case de locuit cu suprafaţa de aproximativ 100 metri pătraţi.

Incendiul a fost lichidat în aproimativ 4 ore, dar  casa şi bunurile din interior nu au mai putut fi salvate. Nu s-a admis însă extinderea focului asupra unei clădiri auxiliare din curte şi asupra casei vecine.

Cauza şi paguba lăsată de incendiu urmează a fi stabilite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-casa-din-satul-discova-orhei-distrusa-de-flacari-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19