Select your Top Menu from wp menus

O boala unica: are corpul acoperit de „unghii”

O tânără de 28 de ani din SUA se confruntă cu o boală extrem de ciudată. În loc de păr, au început să-i crească unghii pe tot corpul. Doctorii nu au găsit nici până acum o explicaţie, în timp ce nenumăratele tratamente au falimentat familia fetei.

Shanyna Isom, din Memphis, SUA, a suferit o reacţie alergică la un medicamente, acum trei, moment în care tot părul care îi acoperea corpul a fost înlocuit de formaţiuni care au consistenţa unghiilor, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii au încercat o serie de tratamente, începînd de la cele pentru eczeme şi terminând cu cele pentru infecţii cu stafilococi. Peste 250.000 de dolari a cheltuit familia ei în spitale.

Boala tinerei a avansat, fără ca medicii să găsescă vreun leac. Abia după doi ani de la debut, doctorii din Baltimore şi-au dat seama că, de fapt, Shanynya avea corpul acoperit de unghii. Organismul ei produce de 12 ori mai multe celule ale pielii decât ar fi normal.

sursa:  EVZ.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-boala-unica-are-corpul-acoperit-de-unghii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19