Select your Top Menu from wp menus

O boala nestudiata pana acum: alergia la wireless

Un cercetător canadian susţine că internetul wireless poate provoca alergii. Potrivit lui Magda Havas, de la Trent University Peterborough, electro-hipersensibilitatea este o „boală” nestudiată încă, dar care perturbă activitatea cardiacă, dă migrene, crize hipertensive sau sufocare.

După ce a studiat aproape 20 de ani efectele undelor electromagnetice asupra organismului, Havas a ajuns la concluzia că radiațiile telefonului mobil ne distrug celulele roșii din sânge.

El atrage atenţia că zonele urbane foarte dezvoltate sunt învăluite într-o „ceață electrică”, iar în următorii ani ar putea apărea o „explozie” a numărului de persoane alergice la microunde, rețele Wi-Fi sau de telefoanie mobilă.

„Apar dureri de cap, insomnii, probleme de memorie, de concentrare, depresie, anxietate, dar și dureri în anumite puncte ale corpului”, a explicat Magda Havas.

Această teorie a stârnit deja controverse în lumea ştiinţifică. Unii oameni de ştiinţă susțin că afirmaţiile lui Havas sunt pure speculaţii şi că nu există niciun pericol pentru om.

Pe de altă parte există voci care nu exclud faptul că dezvoltarea reţelelor wireless poate fi o ameninţare la adresa sănătăţii umane, deşi până acum nu s-a demonstrat că organismul este afectat de aceste rețele.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-boala-nestudiata-pana-acum-alergia-la-wirless/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19