Select your Top Menu from wp menus

O bătrânică cere 1 milion de dolari despăgubiri de la Apple

Evelyn Paswell, o femeie în vârstă de 83 de ani din New York, cele companiei Apple despăgubiri de un milion de dolari pentru că şi-a spart nasul într-unul dintre magazinele reprezentante.

Femeia a intrat într-un magazin Apple din Long Island, iar la ieşire şi-a spart nasul pentru că nu a văzut geamul din stică transparentă al unei uşi de acces.
Ea a dat în judecată compania şi cere despăgubiri în valoare totală de un milion de dolari pentru că, potrivit avocatului ei, „Compania Apple vrea să fie modernă, să aibă arhitectura potrivită pentru lumea tehnologică, însă trebuie să ia în considerare şi pericolele pe care o astfel de arhitectură le poate avea”, scrie Daily Mail, citat de Click.ro.
Pe de altă parte, bătrânica a ţinut să clarifice şi speculaţiile conform cărora accidentul a avut loc din cauza vederii ei foarte slabe. Ea spune că nu are nicio problemă de această natură, ba chiar, la vârsta ei, continuă să şofeze, mai scrie sursa.
sursa: politik.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-batranica-cere-1-milion-de-dolari-despagubiri-de-la-apple/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19