Select your Top Menu from wp menus

Bătrană din satul Isacova, carbonizată de incendiu.

Corpul carbonizat al femeii  in varsta de 80 de ani a fost gasit in aceasta dimineata langa usa de la intrare in casa de catre echipa de pompieri de la Orhei, care au luptat cu flacarile  timp de  aproape 4 ore.

Incendiul  din noaptea trecuta a mistuit acoperişul casei,  o cameră de locuit şi coridorul. O alta camera din casa, construită din lampaci de lut, acoperită cu stuf şi foi de ardezie, nu a fost atinsa de palalaie.

Potrivit maiorului Iulian Sangerean, sef-adjunct in cadrul DSE   Orhei,   se presupune ca incendiul a fost provocat de supraincalzirea sobei, pe compustibil solid.

Nenorocirea de la Isacova este al cincilea la numar  incendiu inregistrat in raionul Orhei , timp de doar 10 zile. In aceasta perioada,  interventia pompierilor a mai fost necesara pentru a stinge trei case (or.Orhei, satele Biesti si Peresecina) si un autoturism (or.Orhei).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-batrana-din-satul-isacova-carbonizata-in-propria-casa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19