Select your Top Menu from wp menus

O banda de moldoveni, arestata la Moscova pentru talharii, jafuri si furturi

Șase atacuri tâlhărești ,  25 de jafuri și furturi a savarsit la Moscova o banda de hoti moldoveni. Acestia au fost retinuti.

Forțele de ordine ruse au stabilit că moldovenii jefuiau casele din regiunea Moscovei. Hoții intrau pe fereastră și furau bani, echipamente de birou, bijuterii din aur, dar și instrumente de construcţie. Suma pagubei a fost estimată la un milion de ruble rusești.

În urma unei percheziții la locul de trai al moldovenilor, au fost găsite un pistol traumatic, o bâtă de baseball, telefoane mobile, dar și paşapoarte false.
Moldovenii au fost arestați și sunt cercetați penal.

sursa: Jurnal.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-banda-de-moldoveni-arestata-la-moscova-pentru-talharii-jafuri-si-furturi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19