Select your Top Menu from wp menus

O bancă din Chişinău vinde averea unui milionar moldovean

Hotelul Elat din centrul Capitalei, controlat de milionarul Leonid Volneanschi, prin intermediul companiei Elat-Invest, a fost scos la vânzare la un preţ de doar 10,4 milioane de lei.

Potrivit anunţului de vânzare, publicat de un executor judecătoresc, licitaţia imobilului amplasat pe strada Columna din municipiul Chişinău va avea loc la 14 iunie 2012. Beneficiar este una dintre cele mai mari bănci din Capitală.

Hotelul Elat, face parte din imperiul imobiliar administrat şi controlat de controversatul om de afaceri Leonid Volneanschi. Acesta mai deţine o reţea de farmacii, magazine, hotel, oficii etc.

Potrivit unor surse, grupul Elat s-ar confrunta cu grave probleme financiare şi mai multe bănci, dar şi creditori privaţi încearcă să-şi scoată banii investiţi în afacerile administrate de milionarul Volneanschi.

Cunoscut ca principal proprietar al grupului de firme „Elat”, preşedinte al unei fundaţii culturale cu acelaşi nume şi preşedinte de onoare al Federaţiei Moldoveneşti de Haltere, Leonid Volneanschi, a figurat în câteva scandaluri de priviatizare a unor obiective ale statului. Totodată, acesta a fost în anul 2009 unul din principalii sponsori a campaniei electorale a Partidului Comuniştilor.

Unul din partenerii de afaceri a lui Volneanschi a fost şi fostul poliţist Ion Stratulat, împuşcat în septembrie 2011 la o terasă din centrul Capitalei.
sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-banca-din-chisinau-vinde-averea-unui-milionar-moldovean/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19