Select your Top Menu from wp menus

O avocată a fost reţinută la penitenciarul Brăneşti, Orhei pentru tentativă de corupere

O avocată a fost reţinută la penitenciarul Brăneşti, Orhei pentru tentativă de corupere relatează Radio Orhei cu referire la Serviciul de Presă al Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

Potrivit sursei citate avocata a fost reţinută în după-amiaza zilei de marţi, 26 februarie în momentul în care transmitea unui colaborator al Penitneciarului suma de 2000 de lei.

Reţinerea s-a produs ca urmare a monitorizarii avocatei   pe  parcursul lunii februarie  pe faptul comiterii mai multor tentative de a corupe specialistul serviciului securitate din penitenciaril Branesti, solicitîndu-i aportul în soluţionarea problemei de eliberare condiţionată înainte de termen sau graţiere a unui deţinut.

Flagrantul a fost organizat în rezultatul unei operaţiuni comune a Departamentului Instituţiilor Penitenciare, Centrului Naţional Anticorupţie şi Procuraturii Anticorupţie.

În prezent avocata este cercetată în stare de libertate pentru corupere activă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-avocata-a-fost-retinuta-la-pentrienciarul-branesti-orhei-pentru-tentativa-de-corupere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19